Inbreker heeft een drukke nacht

Vorige week woensdag, vroeg in de ochtend was 1 inbreker verantwoordelijk voor vijf inbraken op de Bredabaan en aan de Frans de l’Arbrelaan. De buit was echter miniem.

Aan de Frans de l’Arbrelaan kregen een schoonheidssalon en een kapsalon woensdag bezoek. Bij beide zaken werd de voordeur geforceerd en de winkels doorzocht. Er verdwenen onder meer wisselgeld, wat nepjuwelen, een televisietoestel en een dvd-speler.

Even verderop, op de Bredabaan, werden een loodgietersbedrijf, een kantoor en opnieuw een kapsalon geviseerd. Ook hier werd de voordeur geforceerd. De buit: een geldkoffertje met inhoud, een lederen etui met potjes crème en een computer. In het loodgietersbedrijf werd op het eerste gezicht niets gestolen. Waarschijnlijk ging de dader lopen toen hij de waakhond tegen kwam.

Het labo van de politie kwam ter plaatse om sporenonderzoek te doen. De dader blijft voorlopig op te sporen.

In Merksem gebeuren momenteel nogal wat inbraken. Ook voetbalclub F.C. Merksem werd onlangs geconfronteerd met een inbraak in de kantine. En in de buurt rond het Kroonplein gebeurden de laatste weken regelmatig inbraken.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.