Buurt aan de buurt rond Houthulststraat

Van donderdag 9 tot donderdag 16 mei komt Buurt aan de Beurt naar de omgeving Houthulst. Een week lang is er extra aandacht voor verkeersveiligheid en overlast. De stadsdiensten herstellen het straatmeubilair, reinigen rioolkolken, halen grofvuilop en maken de straten schoon.

Het actiegebied omvat de Erwtebloemstraat, de Grijsdijk, de Gudrunlaan, Hodonk, de Houthulststraat, de Kluizeveldenstraat, de Kollebloemstraat, de Paasbloemstraat, Runcvoort, de Sleutelbloemstraat, de Strobloemstraat, de Vuurkruisenlaan en de Waterleliestraat.

Buurtbewoners ontvangen nog een informatiebrochure. Op donderdag 9 mei, van 13u tot 17u, is er alvast een startdag in het Stedelijk Handelsinstituut in de Vuurkruisenlaan. Iedereen is welkom. Zo kan je kennis maken met de school, met de medewerkers van Buurt aan de Beurt en met het aanbod van de verschillende stadsdiensten.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.