Kampioenschap Merksem Tafeltennis

Reeds voor de 10e keer organiseert Groenendaal TTC het Kampioenschap van Merksem Tafeltennis. Alle inwoners, (oud-)scholieren en (oud-)sportclubspelers van Merksem mogen deelnemen. De wedstrijden vinden plaats tijdens de laatste week van mei en de eerste week van juni in de sporthal van het Groenendaalcollege en worden in 3 ronden gespeeld.

Er is een reeks voor recreanten en een reeks voor competitiespelers. In de eerste ronde komen spelers uit beide reeksen in gemengde poules en wordt er gespeeld naar twee gewonnen sets van 21 punten (met voorgift). De tweede ronde en de finale worden ook in poules gespeeld. Door de uitgeschakelde recreanten wordt een aparte tweede ronde en finalepoule gespeeld (naar drie gewonnen sets tot elf punten).

Inschrijven kan tot zaterdag 16 mei 2009, meer informatie vindt u op http://home.scarlet.be/ttc.groenendaal

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.