10 mei 2009: FC Merksem verslaat Schelle Sport op eigen terrein

fcmerksemDe eindronde voor stijging naar 2de provinciale blijft ongemeen spannend. Vorige zondag won FC Merksem op Schelle Sport met een doelpunt van de ingevallen Janssens in blessuretijd. De 0-1 overwinning is een belangrijke stap richting promotie, maar Schelle Sport blijft zeker een niet te onderschatten tegenstander. In de eerste helft kwam de thuisploeg een aantal keren dicht bij een doelpunt, maar doelman Algoet hield de netten schoon. In de tweede helft was het evenwicht hersteld. Toen iedereen dacht aan een gelijkspel, glipte Janssens in de 91ste minuut door de buitenspelval en maakte het beheerst af.

Belangrijke uitzege voor de jongens van Jan Lemmens, maar vooral uit de eerste helft onthouden we dat Schelle Sport nog niet is afgeschreven. FC Merksem zal nog een keer alles uit de kast moeten halen.

Op zondag, 17 mei 2009, te 15.00u zal de spanning aan de Gasthuishoevestraat te snijden zijn. Supporters kom uw ploeg aanmoedigen tijdens de wedstrijd van het jaar!

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.