HV Arena – OLSE Merksem 25 – 19

Na een prachtig verlopen voorbereiding en dito bekercompetitie tot dusver, is OLSE redelijk hard terug met de voetjes op de grond gezet.

Het eerste kwartier speelde OLSE nog op peil, wat resulteerde in een 3 – 7 voorsprong. Dachten we dan dat het wel verder los zou lopen, wel dan hebben we verkeerd gedacht. 12 – 7 bij de rust, Arena trakteerde ons zowaar op een 9-0 tussenspurt.

De tweede helft bracht hetzelfde scenario. OLSE, na een donderpreek van Patrick, kwam zelfbewust uit de kleedkamer. De scheve situatie hadden we na een kwartier volledig rechtgezet 15 – 15 zonder hierbij groots te spelen. Maar schakelde Arena terug een versnelling hoger of kwam het door het feit dat er bij OLSE niets meer lukte feit is in iedergeval dat de eindstand 25 – 19 is in het voordeel van Arena.

Een verdiende overwinning voor Arena tegen een OLSE dat een complete off-day had. Geen punt om ons ongerust over te maken, van een ploeg in opbouw en aanpassing aan een nieuwe trainer, is het te verwachten dat er wel eens een dipje komt. Jammer dat dat juist nu gebeurde bij de eerste competitieopdracht.

OLSE: Tom Hens 7, Michael De Wachter 2, Bert Hens 2, Sven Van Kerkhoven 2, Nico Roelen 2, Stijn Sterck 2, Michiel Elen 1, Hendrik Dujardin 1.

Arena: Nauts 9, Vzerslegers 6, Janssen 5, Geuens 2, Hendriks 2, Van Dijck 1.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.