OLSE – Waasmunster 22 – 21

OLSE blijft het goed doen in de beker.

Een niet echt denderend startend OLSE bleef in de aanvang van de wedstrijd vooral door enkele individuele flitsen gelijke tred houden met de eerste nationaler. Na een voorgift van 3 doelpunten stonden de bordjes na 10 minuten 7 – 4. We konden nochtans niet beletten dat Waasmunster na 20 minuten de voorgift had weggewerkt 8 – 8. OLSE schakelde een versnelling hoger en na 25 minuten wezen de bordjes 12 – 10. Waasmunster kon op slag van rust de stand terug in evenwicht brengen 12 – 12.

De tweede helft bracht een spannende vertoning met OLSE steeds een stapje voor en Waasmunster dat steeds weer kon aanpikken. Tot Didier Van der Zijpen zich met de zaken ging bemoeien en OLSE naar een maximale voorsprong spurtte van 21 – 18 op 5 minuten van het einde. 2 keer 2 minuten straftijd voor OLSE in de laatste 5 minuten gaf Waasmunster de kans om toch nog terug in de wedstrijd te komen een hardnekkige man man verdediging bracht een tikkeltje onzekerheid in de OLSE rangen maar de verdiende overwinning kwam niet meer in gevaar. Eindstand 22 – 21.

En nu maar gespannen uitkijken naar de loting voor de achtste finale.

OLSE: Didier Vanderzijpen 5,Bert Hens 3,Nico Roelen 3,Ward De Vos 2,Stijn Sterck 3,Michael De Wachter 1,Sven Van Kerkhoven 1,Hendrik Dujardin 1.
Waasmunster: Moernout 9,Gelijkens 4,Moestermans 4,De Loose 2,Peelman 1,Moens 1.

Guido hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.