OLSE – ARENA 28 – 22

OLSE DOET WAT HET MOEST DOEN

Een traag op gang komende wedstrijd 0 – 1 na 5 minuten. En alweer bleek OLSE in hetzelfde bedje ziek een resem gemiste kansen. Gelukkig keerde het tij, OLSE nam het heft dan toch in handen 4 – 3 na 10 minuten. OLSE kwam nu echt onder stoom en geruggesteund door een sterke Joey De Haeck liep OLSE verder uit naar 10 – 5 na 20 minuten. Bij de rust kon Arena nog even milderen tot 12 – 9, zonder OLSE echt te verontrusten.

De eerste 5 minuten in de tweede helft scoorden de ploegen en lieten ze ook scoren dit resulteerde in een 15 – 13 tussenstand. Een tussenspurt van OLSE bracht na 12 minuten 20 – 13 op het scorebord. Arena riep nu alle hens aan dek maar OLSE liet niet begaan, via 20 -16 na een kwartier liep OLSE terug uit tot 25 – 17 via Stijn Sterck op 5 minuten van het einde. Een freeweelend OLSE kon de wedstrijd rustig uitspelen en de punten met 28 – 22 dik verdiend thuishouden.

OLSE kan met een goed gevoel de winterstop in als nu de enkele minpuntjes nog worden weggewerkt ziet het er goed uit voor de terugronde.

OLSE: Stijn Sterck 10,Hendrik Dujardin 4,Bert Hens 4,Sven Van Kerkhoven 4,Dider Vanderzijpen 3,Tom Hens 2,Ward De Vos 1.
Arena: Camps 7,Verslegers 4,Hendriks 4,Geuens 2,Moons 2,Paesen 2,Vandijck 1.

Guido hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.