Geen tentjes of chalets voor de receptie van het district

Afgelopen weekend was er de eindejaarsreceptie van het district. Net zoals de voorbije jaren kwamen er een heleboel Merksemenaren opdagen. Door organisatorische problemen liep de receptie wel anders dan gepland. In plaats van de leuke chalets die normaal op de parking van het districtshuis geplaatst werden, moest men nu in de overvolle hal van het districtshuis zijn voor een drankje of een hapje. Volgens de stad zijn de chalets plots niet meer brandveilig. ‘Heel vreemd, zeker omdat er wel houten chalets op de Groenplaats staan voor de Antwerpse kerstmarkt’, zegt districtsvoorzitter Gilbert Verstraelen (SP.A) inHet Nieuwsblad. In de plaats van de chalets zou de stad dit jaar zorgen voor tentjes, maar deze werden niet geleverd.

De Antwerpse evenementenmanager Peter Vindevogel laat weten dat de Antwerpse chalets niet meer bruikbaar zijn en dat de chalets op de Groenplaats werden gehuurd bij een externe leverancier. De tentjes werden volgens de bevoegde stadsdiensten niet geleverd dankzij de hevige sneeuwval. Ze komen namelijk van de Havanastraat en de Masurebrug was niet sneeuwvrij.

In het district vraagt men zich af waarom die tentjes dan niet vroeger geleverd werden. Het stadsbestuur heeft intussen haar excuses aangeboden aan districtvoorzitter Gilbert Verstraelen.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.