Brand Bredabaan – Update

Nog wat extra informatie over de brand van gisteren op de Bredabaan. Deze had plaats in loungebar Rababe aan de Bredabaan 527. De gelijkvloerse verdieping brandde volledig uit. De brandweer kreeg rond 16u40 een oproep van slager Yves Rosseeuw aan de overkant van de Bredabaan. Blijkbaar had een zetel in de bar vuur gevat en er deed zich een enorme rookontwikkeling voor. Op het ogenblik van de brand waren er vijf personen in het gebouw aanwezig. Een man sprong van de eerste verdieping naar beneden om zich in veiligheid te brengen. Hij werd lichtgewond overgebracht naar het ziekenhuis.

De 4 anderen werden door de brandweer geevacueerd vanop de 1ste verdieping. Het ging om 2 mannen en 2 vrouwen, waarvan 1 zwanger was. Tegen 17u15 was het vuur reeds onder controle.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.