Houthalen – OLSE 30 – 32

OLSE blijft de touwtjes in handen houden.

Na de barslechte wedstrijd van vorige week moest OLSE vandaag winnen om z’n lot in eigen handen te houden.

Onze jongens schoten dan ook het felst uit de startblokken, 3 – 7 na 10 minuten. Met goed en gevarieerd handbal lieten we Houthalen ter plaatse en stoomden door naar 6 – 14 na 20 minuten. Dat dit feestje niet kon blijven duren daar zorgde Houthalen voor, ze vonden hun tweede adem en konden de schade bij de rust beperken tot 12 – 17. Na de rust hetzelfde scenario, OLSE kwam gedreven uit de kleedkamer en stoomde door na 10 minuten tot 17 – 26.

Wie dacht dat de schaapjes nu op het droge waren kwam bedrogen uit. Houthalen wilde niet afgaan voor z’n eigen supporters en schakelde in overdrive. Enkele domme twee minuten straftijd voor onze jongens bracht Houthalen zowaar terug in de wedstrijd. Van 23 – 31 tien minuten voor tijd kwamen de Limburgers terug tot 30 – 31 twee minuten voor affluiten. Gelukkig voor OLSE viel het laatste doelpunt aan de juiste kant en konden we de wedstrijd die we de hele tijd domineerden afsluiten met een deugddoende overwinning 30 – 32.

De afvalrace, er verdwijnen 3 ploegen uit tweede nationale, is nu geen strijd meer tussen 4 ploegen maar ook Houthalen en Arena komen nu mee in de strijd.

OLSE: Michael De Wachter 7,Tom Hens 6,Stijn Sterck 6,Sven Van Kerkhoven 4,Sven Goossens 3,Bert Hens 2,Kristof Tyssen 2,Gert Corten 1,Ward De Vos 1.

Houthalen: Claessens 8,Miknar 8,Rademakers 5,Habets 4,Van Houdt 2,Gemen 1,Krijntjens 1,Heylige 1.

Guido hens

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.