OLSE Merksem handbal logo

Unicum tijdens Merksemse jubilarissenviering: 1 koppel 70 en 2 koppels 75 jaar gehuwd

Merksemse jubilarissen die dit jaar 50, 60, 65, 70 of zelfs 75 jaar huwelijk vieren, werden op zaterdag 19 november ontvangen in de trouwzaal van het districtshuis. Bijzonder aan deze editie van de jubilarissenviering was dat het district ook 1 koppel mag ontvangen dat al 70 jaar lief en leed met elkaar deelt. Zij vieren hun platina huwelijk. 2 koppels doen nog straffer en zijn al 75 jaar gehuwd. Zij vieren hun albasten huwelijk.

Ontvangst in het districtshuis of bezoek thuis
De 63 koppels werden vooraf aangeschreven. Ze konden kiezen tussen een officiƫle ontvangst in het districtshuis of een bezoekje bij hen thuis. 38 koppels kozen voor een ontvangst in het districtshuis. De koppels kregen een bloemenmand en een medaille waarop hun namen zijn gegraveerd.

Voor de briljanten jubilarissen (65 jaar huwelijk) was er nog een bijkomende medaille van de koning. Bovendien ontvingen alle koppels die 50 jaar aansluitend in Merksem woonden een Stroboer, de ereprijs van het district.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.