Tournai – OLSE 38 – 16

Dat OLSE vandaag voor een zware taak stond was reeds op voorhand geweten, als dan ook nog een deel van de kernspelers uitvallen omwille van blessures, vakanties en trouwpartijen, was het zeker dat we geen zware taak hadden maar dat het zo wat een onmogelijke opdacht zou zijn.

Over 17 – 12 bij de rust ging Tournai de tweede helft nog een vitesse hoger spelen en kregen we zowaar een heus karton aangesmeerd. Eindstand 38 – 16.

Het had dan ook een zwart weekend kunnen worden voor onze Olseërs, maar onze medekandidaten, om de degradatie te ontlopen, hielpen ons een stukje vooruit. Dank zij deze uitslagen houden we de touwtjes zelf in handen. Bij winst in de laatste thuiswedstrijd tegen subtopper St Truiden is ons behoud verzekerd.

OLSE en Het Stroboerke willen hier dan ook al een warme oproep doen aan alle supporters om deze afsluiter van de competitie nu al in het rood aan te stippen in hun agenda. Iedereen moet die dag op post zijn om onze heren naar de overwinning te roepen, zodat we verder kunnen gaan op de weg die we in de loop van dit seizoen zijn opgedraaid. De wedstrijd gaat door op 24 april om 20u15 in De Rode Loop.

Guido hens

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.