OLSE – Jemeppe 20 – 21

Vanavond stond OLSE voor zowat de laatste kans om op een degelijke plaats aan de play-downs te kunnen beginnen.

Sommige spelers hadden dit begrepen en hebben er voor geknokt, jammer voor deze gasten maar de optelsom was niet groot genoeg.

Jemeppe was de best startende ploeg via 1 – 5 na 5 minuten en 3 – 8 na 12 minuten dachten we OLSE weer vertrokken voor een nachtmerrie.

Ondanks veelvuldig balverlies en technische fouten kon Richard Rosseels, wat is die aan een goede terugronde bezig, zijn ploeg in de wedstrijd houden. Achter een door Tom Hens en Hendrik Dujardin georganiseerde verdediging kon hij Jemeppe beperken tot 10 doelpunten halfweg. Daar OLSE toch regelmatig een doelpuntje lukte gingen we rusten bij een 11 – 10 stand.

De tweede helft nam Jemeppe dadelijk de leiding om die niet meer af te staan. Het eerste kwartier konden onze jongens nog bijbenen maar verder dan gelijkkomen zat er niet in. Als onze spelers dan ook nog geplaagd werden door krampen, gebrekkige trainingsarbeid ?, kon Jemeppe afstand nemen met nog 10 minuten te spelen 16 – 19.

Deze kloof was te groot hoe onze jongens nog vochten we kwamen er niet meer bij. Bij de ultieme fout op het eindsignaal nam Tom Hens als kapitein zijn verantwoordelijkheid maar een goed opgestelde muur van Jemeppe voorkwam de ultieme gelijkmaker.

Jammer voor de spelers die er al een heel seizoen voor knokken en het beste van zichzelf geven maar het was vandaag net niet.

OLSE: Stijn Sterck 8,Tom Hens 6,Kristof Tyssen 2,Michael De Wachter 2, Sven Van Kerkhoven 1,Hendrik Dujardin 1.
Jemeppe: Mercenier 7,Laenen 4,Christ 3,Meode 3,Marino 2,Souet 1.

Guido hens

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.