Daar is de bonnenman weer

Bonnenman Norbert Verswijver heeft vandaag, zaterdag, bij Home Market in Schoten 1.600 vierkante meter parket besteld. De rekening van 200.014,98 euro wilde hij betalen met een stapel kortingsbonnen van min 10 procent en 25,98 euro. Op de bonnen stond niet vermeld dat ze niet cumuleerbaar zijn.

Harold Aerbeydt uit Izegem had de bonnenman vorige week getipt en was er ook bij toen deze naar Home Market ging. Daar bleek dat niet alle vloeren in voorraad waren, of toch niet in de hoeveelheden die Verwijver wilde.

Home Market wou enkel de producten in voorraad, met een éénmalige korting van 10 procent meegeven. De bonnenman overweegt nu gerechtelijke stappen.

Norbert Verswijver heeft nog een rechtszaak lopen tegen Blokker. Hij onderzoekt de mogelijkheden om ook Auto 5 en Berca vervolgen.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.