Jeugddienst Merksem is verhuisd

Sinds enkele weken heeft de Merksemse jeugddienst het gezellige rijhuis in de Houthulststraat verlaten en zijn intrek genomen in het riante kasteel Bouckenborgh aan
de Bredabaan.

Het gebouw van de jeugddienst in de Houthulststraat voldoet niet langer aan de hedendaagse normen en binnen afzienbare tijd zal de jeugddienst naar de Parkvilla verhuizen. Maar om extra budget te krijgen voor de nodige vernieuwingen aan de Parkvilla is er geld nodig. O.a. de opbrengst van de verkoop van het huis in de Houthulststraat zal hier voor dienen. Om deze verkoop mogelijk te maken verhuisde de jeugddienst eind november naar Kasteel Bouckenborgh. De dienstverlening en de openingsuren blijven dezelfde. Jongeren kunnen er nog steeds terecht voor informatie, het Jongereninformatiepunt, de Grabbelpas, de Kronkelfabriek, gratis tickets voor feestbussen en nog veel meer. Jeugdverenigingen krijgen er de nodige ondersteuning.

De verhuis naar het kasteel biedt ook heel wat nieuwe kansen en voordelen. De groene
omgeving vormt de perfecte locatie voor de activiteiten en evenementen van de jeugddienst. Ook dat Jongerencentrum Bouckenborgh vlakbij ligt, is een pluspunt. Het zal de samenwerking tussen de twee nog meer versterken.

De contactgegevens van de jeugddienst : Kasteel Bouckenborgh, Bredabaan 561, tel. 03 646 76 00, jeugddienst.merksem@stad.antwerpen.be, www.merksem.be/jeugd

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.