Overval Mega Fish

De uitbater van de Merksemse hengelsportwinkel Mega Fish in de Van Stralenlei werd woensdag omstreeks 19u15 met geweld overvallen. Om 18u werd de winkel gesloten, maar de eigenaar, een man van 26, bleef nog in de winkel. Hij ging verderwerken aan verbouwingswerken op de bovenverdieping. Bij een pauze rond 19u15 ging hij even buiten om een sigaret te roken. Toen hij opnieuw binnenkwam werd hij geconfronteerd met 2 overvallers met bivakmutsen.

Eén van de overvallers had een vuurwapen bij zich. De uitbater werd gekneveld aan handen en voeten en kreeg tape over zijn mond, zodat hij niet om hulp kon schreeuwen.

De kassa werd leeggehaald en er werd een enveloppe met geld gestolen. Het slachtoffer bleef gekneveld achter. Iets later slaagde de man er, nog steeds vastgebonden, in om familie te verwittigen met zijn GSM. Die schakelden de politie in. De agenten bevrijdden de man van de plastic kabelbinders rond zijn polsen en het touw rond zijn voeten. De man was lichtgewond aan de polsen. De man kreeg ook slachtofferhulp aangeboden door de politie.

Het federaal gerechtelijk labo voert een sporenonderzoek uit. De lokale recherche is een onderzoek gestart.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.