15 maanden voor betasten van vrouwen

Neel B. (30) uit Merksem is veroordeeld tot 15 maanden cel voor de aanranding van 2vrouwen op een jongerenfuif. Daarnaast moet hij de slachtoffers elk 250 euro schadevergoeding betalen. De feiten speelden zich af op 10 september 2011, tijdens een fuif in Zoersel. Toen viel hij 2 vrouwen lastig, hij betastte een van hen onder haar rok. Toen haar vriendin hem daarover aansprak, kreeg zij een identieke behandeling.

De slachtoffers gingen daarop naar agenten die op de fuif aanwezig waren, waardoor de aanrander, duidelijk dronken, werd opgepakt. Dat verliep niet zonder slag of stoot, want Neel B. wilde zich niet laten boeien en stampte hevig in het rond.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.