OLSE Merksem voor het eerst sinds jaren terug op de voorgrond

Nu zaterdag 17 03 2012 begint OLSE aan de Play – Off’s met een plaatsje bij de elite van het Belgische handbal als inzet. Al te lang is de Merksemse club van het hoofdtoneel verdwenen. Maar alles wijst er op dat de 7 magere jaren nu wel echt voorbij zijn.

Met een gemotiveerde spelersgroep en dito omkadering wil OLSE een gooi doen om zijn al te lang vergane plaats in de eerste nationale afdeling terug in te nemen. De toekomst oogt mooi met een prachtige mix van jeugdig talent en ervaren krachten. De club hoopt dan ook hoog te eindigen in de Play – Off’s.

De doelstelling bij het begin van het seizoen was het behalen van de Play – Off’s, nu ze deze bereikt hebben stellen ze de ambitie bij, het bereiken van de eindstrijd voor de promotie is een prachtig doel om naar toe te werken de komende 6 wedstrijden.

Kom OLSE Merksem steunen bij hun volgende wedstrijden:
17 03 2012 – 20.30u OLSE Merksem – Sasja (stedelijke sporthal De Rode Loop)
Daarna spelen ze 3 keer buitenshuis tegen Waasmunster, Tournai en Sasja
21 04 2012 – 20.15u OLSE Merksem – Waasmunster (stedelijke sporthal Luchtbal)
28 04 2012 – 20.15u OLSE Merksem – Tournai (stedelijke sporthal De Rode Loop)

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.