Kris Janssens toch lijsttrekker voor Open VLD

Districtsschepen Kris Janssens komt terug op zijn beslissing en zal de lijst van Open VLD voor de districtsraadverkiezingen wel trekken. Vorige week verbaasde hij nog vriend en vrijand door aan te kondigen dat hij het lijsttrekkerschap opgaf. ‘De massale steun van de bewoners en van de partij heeft me van gedacht doen veranderen’, luidt het op nieuwsblad.be.

Open VLD Antwerpen is blijkbaar wakker geschoten na de noodkreet van Janssens. Op vraag van Turtelboom heeft de Berchemse voorzitter Kris Gysels een bemiddelingspoging op gestart. Hij liet weten dat Jris Janssens zeker terug mocht komen op zijn beslissing. De man uit Berchem zorgde voor een aangepaste lijst met een mix van ervaren en nieuwe kandidaten.

Kris Janssens blijft wel achter zijn opmerking staan dat de partijleiding in Antwerpen in de fout ging met hoe ze de dossiers Bungeneers en Marinower hebben afgehandeld. Maar na verschillende reacties, ook over de partijgrenzen heen, hebben hem overtuigd om toch verder te gaan en terug te komen op zijn besluit.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.