SASJA – OLSE 29 – 23

OLSE met de voetjes op de grond.

De wedstrijd begon evenwichtig, 2 – 2 na 5 minuten en 5 – 4 na een kwartier. Dan namen de spelers van OLSE het heft in handen en op de 20ste minuut kregen we een eerste kloof 6 – 9 met dank aan Johannes Verhoeven en Sten Dielen. Ruben Roelants kon Sasja in de wedstrijd houden en bij de rust kon OLSE met het kleinste verschil 12 – 13 naar de uitleg van hun coach gaan luisteren.

De tweede helft kon OLSE niet verhinderen dat Sasja langzaam aan de kloof dicht gooide na 10 minuten wezen de bordjes 16 – 16. Algemene paniek op de bank bij OLSE en het uitgekookte Sasja, bol van de eerste nationale ervaring, maakte hier gretig gebruik van om het tij volledig te keren. 10 minuten voor tijd was de wedstrijd dan ook beslecht 25 – 19 en Sasja kon rustig freewheelend naar het eindsignaal 29 – 23.

De eerste belangrijke wedstrijd van het seizoen liep voor OLSE af op een sisser. Geen man overboord natuurlijk want volgende week tegen leider Gent in de eigen vertrouwde omgeving kunnen de spelers de puntjes terug op de i zetten.

OLSE: Sten Dielen 5,Jimmy Jacobs 5,Johannes Verhoeven 5,Jos Riské 3,Yannick De Hert 3,Joost Vanderhallen 1,Ward De Vos 1.

Sasja : Roelants Ruben 8,Brems 4,Groff 4,Soetaert 3,Thijs 2,Kostic 2,Roelans jasper 2,Gijs 1,De Pillecijn 1,Arnouts 1,De Roeck 1.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.