Marokkaanse supermarkt komt naar Merksem

De groep Vers Centrum Tanger wilt een nieuwe supermarkt openen in Merksem. De eigenaars, de Marokkaanse familie Barghaoul uit Den Haag, hebben interesse in het gebouw waar vroeger interieurwinkel GIFI was. Of het zover komt dat is nog even afwachten want vorig jaar wou de keten nog shoppingcenter Den Tir op het Kiel nieuw leven inblazen. Maar daar kwam uiteindelijk niets van in huis omdat de reeds aanwezige supermarkt Alvo een exclusiviteitscontract had waardoor er geen andere supermarkt kon komen.

De groep heeft al 3 winkels in Nederland, in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Tanger heeft de reputatie een echte prijsbreker te zijn.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.