Sportfiguur 2013

Naar goede jaarlijkse traditie zet het provinciebestuur het sporttalent dat onze provincie rijk is in de kijker. De trofee van ‘Sportfiguur van de provincie Antwerpen’, ‘Beloftevolle jongere’, ‘Lifetime Achievement Award’, FITste schepen en gemeente en de ‘Verdienstelijke G-sporter van het jaar’: dat is ook deze keer de inzet van de provinciale sportprijzen.

Iedereen kan mee bepalen wie er met de hoofdprijs naar huis gaat en zo de opvolger wordt van tienkamper Hans Van Alphen. Jouw stem kan het verschil maken. Je kunt slechts één keer je stem uitbrengen en dit nog tot en met 18 februari 2014.
Bij de genomineerden ook Pieter-Jan Hannes van het Merksemse OLSE A.C.. Pieter-Jan kan uw stem gebruiken, stem dus via sportfiguur.provant.be!

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.