Voorbereidende nutswerken Oude Bareellei – Molenlei

Als voorbereiding op de volgende fase van de Bredabaan worden er momenteel reeds nutswerken uitgevoerd op de Bredabaan tussen het stuk Oude Bareellei – Molenlei. Vanaf het kruispunt met de Bredabaan tot in de Molenlei nummer 16 worden er nutswerken uitgevoerd. Het verkeer moet daarvoor worden omgeleid. Aan alle weggebruikers wordt gevraagd om de aangebrachte omleidingssignalisatie te volgen.

De Molenlei wordt tijdelijk enkelrichting naar de Eethuistraat.

De Van Praetlei loopt dood op de werfzone en zal in het laatste stuk, tussen de Begonialei en de Molenlei, tijdelijk tweerichting gemaakt worden. Ter hoogte van de Molenlei zal een zone worden gecreëerd waar het verkeer een terugdraaibeweging kan maken.

De nutsmaatschappijen hebben laten weten dat die werken zullen aanvatten in de week van 17 maart 2014 en dat ze vermoedelijk 3 weken in beslag zullen nemen.  Garages in de werfzone zullen tijdelijk niet bereikbaar zijn met de wagen. Te voet blijft alles wel bereikbaar.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.