OLSE Merksem maakt ambities duidelijk

De 28 jarige Rotterdammer, Mike Tadey, speelt volgend seizoen voor Olse Merksem. Samen met de jeugdige collega doelman Rens Bayens zal de Hollander in hart en nieren er alles aan doen om de ambities van Merksem in een stroomversnelling te brengen.

Mike speelde 35 jeugdinterlands en vertegenwoordigde het Nederlands A team tot nu toe 18x en als het aan hem ligt komen daar nog een aantal keren bij.

Met de komst van Tadey haalt Merksem een keeper binnen die in staat is wedstrijden te winnen, maar die tevens de passie en emotie heeft die nodig is om de Eduardjes op de banken te krijgen.

Olse, nam aan het eind van het seizoen afscheid van routiniers Koen Roggeman en Sander Gebruers, die hun schoenen definitief aan de wilgen hangen. Daarnaast doet ook routinier Johannes Verhoeven een stapje opzij met behoud van beschikbaarheid. Keeper Sven Hemmes keerde terug naar Nederland, terwijl Jasper Mendes en Bert Bisschop overstapten naar de stadsgenoot uit Hoboken.

Met de reeds binnen gehaalde versterkingen (de Pillecijn, Thijs, Verbraeken, Hayon en Van Den Bergh) kan Olse definitief omhoog gaan kijken en gaan voor een plek in de play-offs van het Belgische Handbal. Naast deze nieuwelingen verwelkomen wij ook Joost Van der Hallen en Joey De Haeck terug op het oude nest.

Olse, met de nieuwe hoofdsponsor Gosselin, maakt daarmee haar ambities duidelijk om zowel in 1e Nationale als in Liga I een stevig woordje mee te spreken voor de komende jaren.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.