77-jarige vrouw beroofd van boodschappentas in park Hof Van Roosendael

Maandagmiddag, omstreeks 12.45 uur, werd een 77-jarige vrouw uit Merksem overvallen in het park Hof Van Roosendael tussen de Terlindenhofstraat en de Speelpleinstraat. Toen ze door het park wandelde, werd ze plots langs achter vastgegrepen en op de grond gegooid door een man, die ze even daarvoor op een bank in het park had zien zitten. Omdat ze haar boodschappentas niet onmiddellijk losliet, ging de man op haar zitten een deelde enkele klappen uit op haar armen en borstkas. Hierdoor verloor het slachtoffer de grip op haar tas en kon de man ze losrukken. Hij liep naar een kompaan, die nog steeds op de bank zat, en samen liepen ze weg in de richting van de Rodeloopstraat. De vrouw werd tijdens de schermutseling lichtgewond en werd voor verzorging naar het Jan Palfijnziekenhuis gebracht.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.