Werken in Merksem

Fase 3 van de heraanleg Oude Bredabaan gaat van start

Als de weersomstandigheden het toelaten start de aannemer in de week van 14 maart met fase 3 van de heraanleg van de Oude Bredabaan. Dit is het stuk van Carrettestraat tot aan Jaak Coveliersstraat. Aansluitend gaat fase 4 van start.

Het stuk tussen Carrettestraat (inclusief kruispunt) en Jaak Coveliersstraat (exclusief kruispunt) wordt heraangelegd.  De riolering wordt vernieuwd en er komt een nieuw wegdek.  Er is in de werfzone geen verkeer of parkeren mogelijk. De woningen en bedrijven blijven te voet bereikbaar. De werken duren tot juni 2016.  Aansluitend gaat fase 4 van start, van Jaak Coveliersstraat (inclusief kruispunt) tot aan Groenendaallaan.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.