Nieuwe Bredabaan vervroegd open voor verkeer

De werken van fase 3c zijn vlot verlopen en een week vroeger dan gepland klaar. De voorbije dagen werd de rijweg geasfalteerd. Daarna werden de wegmarkeringen aangebracht en de verkeersborden geplaatst zodat de rijweg volledig klaar is. De Bredabaan wordt op vrijdag 21 augustus, na de werkuren, in beide richtingen volledig open gesteld voor het verkeer.

De laatste week van augustus zal de aannemer nog een aantal kleinere werken uitvoeren. De voetpaden worden, waar nodig, over de volledige lengte van de Bredabaan hersteld. Plaatselijk kan er nog hinder zijn.

Op zaterdag 29 en zondag 30 augustus wordt de nieuwe Bredabaan feestelijk ingehuldigd.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.