Werken in Merksem

Fase 4 heraanleg Oude Bredabaan start om 20 juni

Als de weersomstandigheden het toelaten, begint de aannemer in de week van 20 juni aan fase 4 van de heraanleg van de Oude Bredabaan. Het stuk tussen de Jaak Coveliersstraat (inclusief kruispunt) en de Groenendaallaan wordt heraangelegd. Er komt een nieuwe riolering en een nieuw wegdek. Er is in de werfzone geen verkeer of parkeren mogelijk. De woningen en bedrijven blijven te voet bereikbaar. In de week van 13 juni geldt al een parkeerverbod langs de oneven zijde van de straat, omwille van voorbereidende werken. De werken duren tot oktober 2016.

De werken aan de Oude Bredabaan gingen van start begin augustus 2015.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.