Gewapende overval zonnebankcenter

Donderdagavond om 19.45 uur heeft een gewapende man een zonnebankcenter aan de Bredabaan overvallen. De verdachte stapte zenuwachtig de zaak binnen. Meteen haalde hij een vuurwapen tevoorschijn en riep ‘geld’ naar de werkneemster. De vrouw gaf de man enkele geldbriefjes waarna hij wegvluchtte in de richting van de Groenendaallaan. Het slachtoffer liep de winkel uit en zag hoe een tweede man mee de benen nam. De politie kwam meteen ter plaatse en stelde vast dat er camerabeelden waren van de overval. Er is een onderzoek gestart. De kassierster was enorm onder de indruk van de feiten maar had geen verzorging nodig.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.