Werken in Merksem

Heraanleg verkeersplateau kruispunt Molenlei – Victor Roosensplein

Het verkeersplateau op het kruispunt Molenlei – Victor Roosensplein wordt opnieuw aangelegd. Het verkeer wordt omgeleid.  Als de weersomstandigheden het toelaten starten de werken op 13 september. Ze zullen 3 dagen duren.
Tijdens de heraanleg van de Bredabaan werd het verkeersplateau opgebroken en terug geplaatst. Het verkeersplateau werd niet helemaal correct geplaatst. De aannemer die de heraanleg van de Bredabaan uitvoerde, heeft daarom de opdracht gekregen om dit verkeersplateau opnieuw aan te leggen.

Het kruispunt wordt gedurende 3 dagen afgesloten, namelijk 13, 14 en 15 september 2016. Voetgangers kunnen steeds door. Fietsers moeten afstappen om de werfzone te passeren. Het doorgaand verkeer wordt gedurende deze periode omgeleid.

Het Victor Roosensplein is enkel bereikbaar via de parking. Colruyt is te bereiken via Oudebareellei. Vanuit de Van Praetlei kan het verkeer richting Bredabaan rijden. 
Binnen de werfzone kan het huisvuil niet opgehaald worden. Het huisvuil kan buiten de werfzone, op de hoek met de Van Praetlei gezet worden.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.