Werken in Merksem

Update fase 1 heraanleg Terlindenhofstraat – Speelpleinstraat

Vanaf maandag 20 november 2017 wordt de rotonde ter hoogte van de Rodeloopstraat opnieuw afgesloten voor het verkeer in kader van de heraanleg Terlindenhofstraat – Speelpleinstraat.

De rotonde ter hoogte van de Rodeloopstraat zal tot het einde van fase 1 van de heraanleg Terlindenhofstraat – Speelpleinstraat opnieuw afgesloten zijn voor het verkeer. Als de weersomstandigheden het toelaten is fase 1 afgerond tegen de kerstvakantie. Fietsers en voetgangers passeren de werf via de doorsteek door het middeneiland van de rotonde.
 
In de Terlindenhofstraat zelf werkt de aannemer verder aan het plaatsen van de boordstenen en het aanleggen van de parkeerstroken en voetpaden. Bij gunstige weer is het voetpad aan de zijde van de school afgewerkt tegen begin december.
Als laatste wordt de volledige werfzone geasfalteerd. Deze werken zijn weersgevoelig

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.