Olse Merksem handbal

Merksem Handbal – HC Visé 24 – 17

Tot de 10de minuut was Merksem vooral op achtervolgen aangewezen steeds 1 doelpuntje achter en dan weer gelijk 4 – 4. Maar dan ontbond Carlos Jansen voor de eerste keer zijn duivels en was het Visé dat moeite had om bij te benen 8 – 8 na 24 minuten. We bleven nu aanvallend even ter plaatse trappelen en Visé profiteerde om een eerste kloofje te slaan 8 – 11 maar alweer Carlos Jansen zette de 9 – 11 ruststand op het bord.

Het begin van de tweede helft was voor Merksem nadat Visé de kloof terug op 3 doelpunten had gebracht 9 – 12. Was het Jelle De Parade die het vuur in de ploeg joeg en wie anders dan …. inderdaad Carlos Jansen steunde hem volop. De verdediging klopte iedereen deed net dat stapje meer om zijn ploegmaat te helpen en Rens Baeyens was een muur waarop De Visé aanvallers zich stuk wierpen. We gingen dan ook op en over onze tegenstander na 10 minuten 15 – 13. De geestdrift werkte aanstekelijk en Nuni Bazoer vond ook de netten met nog 15 minuten te spelen stond er plots 18 – 13 te schitteren. De laatste 10 minuten bij een 22 – 15 stand kon Piotr Konitz het zich veroorloven om met een team te spelen dat gemiddeld net geen 20 jaar oud was. Onze jeugd liet zien dat ze ook klaar zijn voor het grotere werk en speelden de wedstrijd rustig uit. Eindstand 24 – 17.

Merksem: Nuni Bazoer 7,Carlos Jansen 6,Jelle De Parade 3,Lennert Doms 2,Youri Van Den Bergh 1,Laurel Ntibashirakandi 1,Jari Van De Moosdijk 1,Alexandre Hayon 1,Lars Koenraads 1,Zaïd Allaf 1.
Visé: Majean 4,Danse 3,Brixhe 3,Beckers 2,Bartholomy 2,Dubuc 1,Embrechts 1,Massat 1.

sportieve groetjes
guido hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.