Expo 50 jaar zwembad Park van Merksem

Zwembad Park van Merksem bestaat 50 jaar. Ondertussen hebben de meeste inwoners van Merksem al een kaart gekregen om gratis te komen zwemmen. Maar ook op andere manieren wordt deze verjaardag gevierd. Eén van de geplande activiteiten is een tentoonstelling over het zwembad vroeger en nu. Hebt u thuis nog vintage zwemkledij, -materiaal of oude foto’s van of genomen in het zwembad Park van Merksem en wil u die graag in bruikleen geven tot einde juni? Geef het materiaal dan voor 20 februari af aan de infobalie in het districtshuis, samen met een briefje met uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.
Als uw materiaal in aanmerking komt, wordt het mee opgenomen in de tentoonstelling over 50 jaar zwembad Park van Merksem. Natuurlijk zal men zorg dragen voor uw materiaal en rijgt u het na afloop van de tentoonstelling einde juni terug.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.