Werken in Merksem

Workshop Over de Ring – Noordoost – Merksem

Op 7 februari kunt u in het districtshuis terecht voor een werksessie waar iedereen in gesprek kan gaan met het ontwerpteam van segment noordoost van het overkappingsproject. In de bijeenkomst zullen de aspecten uit het plan die specifiek Merksem aanbelangen bijzondere aandacht krijgen.
Er zal info zijn over de voortgang in het werk, maar om ook wat meer context en achtergrond bij het project te geven. Daarom start men om 19u30 met een algemene inleiding over het overkappingsproject en waar we nu staan in het proces, voor iedereen die nog wat minder vertrouwd is met het project. Vanaf 20u00 gaat men dan meer in detail in op de ontwerpen voor het segment en de progressie daarin.

Voor verdere vragen kan u nog steeds terecht op noordoost@overdering.be, of op de website www.overdering.be

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.