Belevingstocht: Op stap met schippers en sterren

Belevingstocht op erfgoeddag 22 april :

Tijdens een unieke wandeling van 4 kilometer ontdek je oud en nieuw Merksems erfgoed onder begeleiding van een gids. Onderweg wordt u getrakteerd op allerlei belevenissen. Laat u verrassen door woordkunstenaars op een boot, ga als Joske Vermeulen op de foto en geniet van een theaterstukje in kasteel Bouckenborgh.

zondag 22 april 2018
Groepen om 11, 12, 13, 14, 15, 16 en 17 uur.
Start: districtshuis van Merksem, Burgemeester Jozef Nolfplein 1. Einde: Hofke van Roosendael, Terlindenhofstraat 265. De route is 4 kilometer lang en duurt 2 uur.

Inschrijven: https://www.ccmerksem.be/nl/event/date/2018-04-22. Gratis

Zelf op wandel met de Antwerp Museum App als gids
Kan u er niet bij zijn op 22 april of wandelt u liever alleen met behulp van uw smartphone of tablet? Dat kan met de wandeling ‘Op stap met schippers en sterren’ via de Antwerp Museum App. Via oude foto’s, video, een quiz en zelfs augmented reality leer je dat heel wat gevels in Merksem schatten van verhalen vertellen. De route is beschikbaar vanaf 23 april 2018.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.