Trage wegen zetten Merksem in beweging

Trage wegen voor niet-gemotoriseerd verkeer zorgen ervoor dat Antwerpenaars onbezorgd kunnen wandelen en fietsen langs gezonde, veilige en aangename plekken. Om een netwerk van trage wegen uit te bouwen, zoeken wij enthousiaste inwoners die deze wegen mee op de kaart willen zetten.

Merksem maakt samen met de stad Antwerpen een ambitieus plan op voor de trage wegen in de stad. En binnenkort kan je in jouw district zelf ontdekken wat trage wegen voor jou kunnen betekenen. Ben jij een echte trage wegenkenner of ga je graag op onderzoek in je buurt? Dan kan jij ons helpen. Op 28 mei spreken we samen met de mensen van Trage Wegen af voor een verkennende wandeling. We maken kennis met de Trage Wegen-app waarmee je trage wegen op kaart kan bekijken of er zelf nieuwe kan intekenen.
Nieuwsgierigen kunnen nu al digitaal op verkenning langs trage wegen via de voorlopige inventartiskaart op www.tragewegen.be/antwerpen.

Interesse? Kom naar de infosessie op maandag 28 mei om 19.30 uur in het districtshuis, Burgemeester Jozef Nolfplein 1, Merksem.
Deelname is gratis, inschrijving niet nodig

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.