Merksem

De Collega’s 2.0 filmen in districtshuis

U hebt gisteren en vandaag de wagens voor het districtshuis misschien al opgemerkt. De cast van de film De Collega’s 2.0 is vandaag aanwezig in het districtshuis van Merksem. De film zal ook deels in Genk en Mechelen opgenomen worden.

De film is gebaseerd op de legendarische televisieserie over een groep ambtenaren die werken op een overheidsdienst. De Collega’s moeten in de film op teambuilding gaan, de opnames daarvan zullen in Genk gebeuren. De opnames op kantoor zijn vooral in Mechelen, maar dus ook enkele dagen in Merksem.

In de cast zitten acteurs zoals Ben Segers, Veerle Dobbelaere, Eva van der Gucht, Mathias Vergels en Tatjana Beloy. De opnames starten half mei, en de film zal waarschijnlijk al eind dit jaar in de zalen te zien zijn.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.