Bestuurder wordt onwel en ramt tegenligger

Op de Laaglandlaan, ter hoogte van het Lindeboomplein, geraakte maandagnamiddag een automobiliste (34) gewond bij een frontale aanrijding. Een tegenligger, een man van (69), werd onwel en verloor de controle over zijn voertuig. Hij week af van zijn rijstrook en reed frontaal in op het voertuig van de vrouw. De vrouw werd met ernstige verwondingen, maar zonder levensgevaar, overgebracht naar het ziekenhuis voor verzorging. Beide voertuigen raakten ernstig beschadigd en ook de rijbaan moest gereinigd worden. Gezien de ernst van de overtreding werd het rijbewijs van de man voorlopig ingetrokken.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.