Negende editie kunstroute ‘De Rode Draad’

In Merksem vindt komend weekend de negende editie van De Rode Draad plaats, een tweejaarlijkse kunstroute.

De Rode Draad is een organisatie van Sera Janssens, die afgelopen weekend nog de ereprijs Grote Stroboer ontving, en wordt ondersteund door het district en het cultuurcentrum. Het project wil de Merksemnaars laten zien en ervaren hoe de lokale amateurkunstenaars hun disciplines beoefenen.

Dit jaar kunnen bezoekers op zaterdag 22 en zondag 23 september van 10 tot 18 uur terecht in 26 kunstenaarsateliers en -woningen. Een vijftigtal creatievelingen stellen daar hun werk tentoon.

Wie wil, kan daarvoor gebruik maken van een speciaal ingelegde bus die op zaterdag en zondag telkens 5 verder gelegen adressen aandoet. De tour duurt 90 minuten en start om 10, 12, 14 en 16 uur aan kasteel Bouckenborgh (Bredabaan 555).

De Rode Draad-route kan op voorhand opgevraagd worden op het secretariaat van het cultuurcentrum (Nieuwdreef 135), bij Sera Janssens zelf (Elf Novemberstraat 20) of gedownload worden op www.ccmerksem.be. Op de dag zelf is de route beschikbaar op de verschillende locaties waaronder kasteel Bouckenborgh.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.