Bredabaan 320

AG VESPA pakt met het stedelijk grond- en pandenbeleid leegstaande en verkrotte panden aan en brengt ze als kwaliteitsvolle en duurzame woningen opnieuw op de markt. Op die manier krijgt de opwaardering van een aantal stadswijken een impuls. Men kocht de voormalige slagerij aan de Bredabaan 320 aan. Het pand verkeerde in slechte staat en werd ondertussen afgebroken.

Op het langwerpig hoekperceel komt een nieuwbouwproject met bedrijfsruimte en 2 eengezinswoningen.
Het nieuwe volume wordt gekenmerkt door 2 uitgesproken hoeken die gekoppeld worden door een gelijkvloerse bouwlaag. De bouwhoogte varieert: 3 bouwlagen aan de Constant De Jongstraat en 4 aan de Bredabaan. In de directe omgeving zijn er meerdere hoekpanden met zowel woningen als commerciƫle ruimtes. Ook dit nieuwe project krijgt deze typische combinatie van functies.
De ontwerpers zetten in op een levendig gelijkvloers, met een uitgesproken positieve uitstraling naar de straat. De bovengelegen woningen hebben elk een ruim privaat terras op de eerste verdieping.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.