OLSE Merksem handbal logo

Eupen – Merksem Handbal 23 – 26

Merksem speelt kat en muis met Eupen en zorgt ervoor dat de terugwedstrijd thuis volgende week zaterdag nog een bestaansreden heeft.

Carlos Jansen en Alexandre Hayon zorgden voor een eerste kloofje 4-7 na 10 minuten. Jari Van De Moosdijk schudde ook enkele bommen uit zijn mouw en na 20 minuten stond het 8 – 13. Maar net zoals met Duitsers ben je met Oostkantonners nooit klaar en bij de rust 12 – 14 kropen ze terug in het kielzog van onze jongens.

Bij het begin van de tweede helft hadden onze Merksemnaren hun buskruit in de kleedkamer laten liggen en dit viel samen met een blitzstart van Eupen 16 – 14 na 5 minuten. Gelukkig was er Kobe Serras die het buskruit in de kleedkamer terug vond.  Thomas Kiebooms bracht op het kwartier Merksem terug op voorsprong 17 – 18. Onze youngsters gingen op hun elan verder en wierpen hun team toch naar een 23 – 26 eindstand. Opdracht volbracht en thuis maken we de klus af.

Merksem : Carlos Jansen 6, Kobe Serras 6,Alexandre Hayon 5,Jari Van De Moosdijk 3,Lennert Doms 2,Yoeri Van Den Bergh 2, Thomas Kiebooms 1,Laurel Ntibashirakandi 1.
Eupen: Flaiz 10, Kriescher 7,Lennertzt 4,Gridelet 1,DeBruechede 1.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.