OLSE Merksem handbal logo

Gent – Merksem Handbal 36 – 28

De meest onwaarschijnlijke wedstrijd die ik ooit gezien heb.

De wedstrijd begon gelijk opgaand en na 15 minuten stond er 7 – 7 op het scorebord. Gent nam een tussenspurt en na 20 minuten met 14 – 10 op het bord had Merksem een moeilijke periode. Onze jonge garde zette de achtervolging in en bij 15 – 15 was alles te herdoen. Merksem ging op zijn elan verder en we gingen rusten bij 15 – 17.

De tweede helft bouwden onze jongens rustig verder en met nog een kwartier te gaan bij een 21 – 26 stand was er geen vuiltje aan de lucht. En dan … ging het licht uit, jammer genoeg niet in de zaal maar bij onze jongens, alles wat fout kon gaan ging fout anders is de 14 – 2 pandoering in de laatste 15 minuten van de wedstrijd niet te verklaren.
Door het verlies van Eynatten bij Atomix kunnen we mathematisch nog in de Play Off komen maar dan moeten we de hulp hebben van Kortrijk; Als zij op de laatste speeldag in Eynatten een puntje kunnen wegkapen en wij winnen onze thuiswedstrijd dan …

Merksem: Kobe Serras 7,Alexandre Hayon 6,Simon Van Den Bergh 6,Lennert Doms 3,Laurel Ntibashirakandi 3,Thomas Kiebooms 2,Zaïd Allaf 1.
Gent: Braeckman 8,Lesage 7,Brichart 5,Van Cauwenbergh 4,Dedain 3,Soetaert 3,Matthijs 2,Soetaert 2,Lorre 2.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.