Fietseling 2019

Traditiegetrouw gaat Merksem de eerste zondag van juni de sportieve toer op. Smeer uw benen én uw fietsketting in voor de Fietseling, de fietsklassieker voor het hele gezin. En schrijf alvast in om van een mooi prijsvoordeel te genieten.

Een fietstocht op maat

U kiest zelf hoeveel km u fietst en hoe laat u vertrekt en aankomt. U kan vertrekken tussen 9 en 13 uur in het Bouckenborghpark. Daar eindigen de routes ook. Vanop de fiets ontdekt u mooie plekken in de streek. Tijdens tussenstops kan u even de benen strekken of uw kinderen laten spelen in een speeltuin.

Foto aan de Schelde

Kiest u voor de 40 of 60 km? Dan hebben wij onderweg een extra verrassing voor u. Terwijl u wacht op de overzetboot, neemt een professionele fotograaf aan de Schelde een foto van uw fietsgezelschap. De foto kan u later op onze website downloaden als aandenken aan uw fietstocht.

Start en einde in Bouckenborghpark

Werken uw remmen, versnellingen of fietsverlichting niet naar behoren? Een fietshersteller staat paraat voor kleine herstellingen.
Bovendien geniet u ’s namiddags – van 12.30 tot 18 uur – van muziek en toffe animatie bij een verfrissend drankje en een snack.

Fietsen voor het goede doel

De winst van Fietseling gaat integraal naar Rondpunt, een vzw die ijvert voor een goede opvang van alle (in)direct betrokkenen bij een verkeersongeval en sensibiliseert voor een veiliger verkeer.

Gratis deelname met uw A-kaart en korting bij voorinschrijving

In ruil voor een A-kaartbon van 10 gespaarde punten kan u gratis deelnemen aan de Fietseling. U kan uw bon zelf verzilveren bij de voorinschrijving. Spaar zeker ook een puntje aan de A-kaartzuil op de dag zelf.

Niet genoeg punten op uw A-kaart? Deelnemen kan gelukkig aan een democratische prijs. U betaalt 3 euro per persoon bij voorinschrijving, en 5 euro per persoon ter plaatse op de dag zelf. Heeft u recht op een kansentarief? Dan kan u deelnemen aan 0,60 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar fietsen gratis mee.

2 comments on “Fietseling 2019

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.