Overnames dwingen Marmar & Partners tot grotere behuizing

Verzekeringsmakelaar Marmar N.V. heeft zijn kantoorgebouw aan de Lambrechtshoekenlaan in Merksem volledig vernieuwd om zijn groei te ondersteunen. Die is mede het gevolg van twee nieuwe overnames. Zo kocht het in 2011 opgerichte Marmar in 2016 verzekeringskantoor Emile De Smet, dat op de huidige locatie in Merksem was gevestigd. Nadien werden ook vezekeringskantoor E. Van Dyck & Zoon B.V.B.A. (Wilrijk) en Unabro B.V.B.A. (Antwerpen) ingelijfd. Een en ander noopte tot verdere aanpassing van het kantoorpand van Marmar in Merksen dat eind eind 2017 nog diepgaand werd verbouwd. De overgenomen bedrijven werden intussen binnen Marmar ge├»ntegreerd zodat de omzetcommissie boven het miljoen euro uitsteeg. Als verzekeringsmakelaar focust Marmar vooral op KMO’s en zelfstandigen. De klanten, die in uiteenlopende sectoren actief zijn, zitten over heel Vlaanderen verspreid. Marmar stelt verdere overnames in de toekomst in het vooruitzicht.

Bron DVO .be

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.