Lokale actie voor het klimaat: ACT NOW!

Maak jij je ook zorgen om het klimaat? Heb je onlangs mee betoogd voor het klimaat? Of wou je, maar kon het niet? Wil je dat onze overheid meer actie onderneemt? Wil je lokaal ook een verschil maken? Wil je meer info over hoe je het verschil kan maken, samen met anderen?

Dan nodigen Transitie Merksem en Ekeren je graag uit op zaterdag 18 mei om 14.00u in het Gildenhuis om de hoofden bij elkaar te steken, en samen met anderen te bekijken wat we hier lokaal kunnen realiseren. Kom mee nadenken over wat er allemaal kan in Merksem, en werk het dan nadien concreet mee uit om zo hier, lokaal, een verschil te maken waar we allemaal ons voordeel mee doen.

Wij zijn er immers van overtuigd dat ook lokale actie kan bijdragen tot een beter klimaat, en een schoner milieu. En indien we het samen aanpakken dat we dan heel wat kunnen bereiken.

De middag is gratis, maar men vraagt wel dat mensen zich inschrijven via transitiemerksem@gmail.com

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.