Feestelijke opening speelterrein Leiebos

De werken aan het nieuwe speelterrein Leiebos, aan het einde van de Lange Bremstraat, zijn afgerond. Het speelterrein bleef nog even afgesloten zodat het pas gezaaide gras kon groeien. Maar eindelijk is het zover! Op vrijdag 28 juni, bij de start van de zomervakantie, vanaf 16 uur wordt het speelterrein officieel geopend. Na dit plechtig moment kunnen alle buurtkinderen zich uitleven op het nieuwe speelterrein. Er worden tal van activiteiten voorzien en de ijsjeskar komt langs!

Programma

  • Verwelkoming door Sonja De Meyer (CD&V), districtsschepen voor jeugd
  • Creatieve knutselworkshop voor kinderen
  • Vrij spel met spelmateriaal
  • Initiatie petanque met wedstrijdjes
  • IJsje voor groot en klein

Het openingsfeest wordt in samenwerking met de buurtbewoners georganiseerd! Er wordt samengewerkt met de bewonersgroep van de Lange Bremstraat, de bewoners van Curant en met een petanquegroep bestaande uit bewoners van de Melgesdreef.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.