Twintiger overleden na ongeval

Zaterdagavond is een man van 20 jaar overleden na een zwaar ongeval aan de Bredabaan. Hij reed rond 20.30 uur met zijn moto over de Bredabaan in de richting van Merksem. Iets voorbij het kruispunt met de Fortsteenweg en ter hoogte van de tramhalte zou een voertuig dat links voor het slachtoffer reed een onverwacht manoeuvre naar rechts gemaakt hebben. De motorrijder stuurde bij maar verloor de controle over het stuur en botste tegen een verlichtingspaal. Daarna kwam hij ten val. Meteen werd er medische hulp aangestuurd. Omstaanders dienden de eerste zorgen toe en startten de reanimatie. Onder begeleiding van een medisch team werd het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. Wat later kwam het slechte nieuws dat het slachtoffer overleden was. Er waren verschillende getuigen van het ongeval waarvoor de dienst slachtofferzorg ter plaatse gevraagd werd.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.