Verzakking aan oprit Merksem naar E19 wordt dit weekend hersteld

De herstellingswerken aan de oprit Merksem naar de E19 richting Nederland zullen komend weekend plaatsvinden. Oorspronkelijk was het de bedoeling om de herstelling tijdens het weekend van 14 en 15 september uit te voeren, maar om de herstelling zo goed mogelijk voor te bereiden heeft het agentschap toen eerst een grondige inspectie gedaan van de verzakking. De oprit richting Nederland gaat nu dicht van zaterdagochtend 21 tot maandagochtend 23 september.

Aan de oprit Merksem vanaf de N1 (uit de richting Luchtbal) naar de E19 richting Nederland situeert zich een ernstige verzakking. De verzakking is te wijten aan een uitspoeling onder het wegdek. Na een grondige inspectie te hebben uitgevoerd, zal het agentschap de schade dit weekend herstellen. De werken starten op zaterdagochtend 21 september (06u) en duren tot maandagochtend 23 september (05u). Tijdens deze periode is de oprit volledig afgesloten. Verkeer naar de oprit richting Nederland wordt via de Bredabaan omgeleid naar het op- en afrittencomplex Kleine Bareel.

© AWV

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.