Beginnend bestuurder verliest controle

Zaterdagochtend werd de politie gevraagd op de Bredabaan voor een verkeersongeval. Een wagen had ter hoogte van de Fortsteenweg een betonblok geraakt. De wagen was zwaar beschadigd en ook een verkeerspaal was afgebroken. De 23-jarige bestuurder gaf toe dat hij van een discotheek kwam, maar legde een negatieve ademtest af. Hij verklaarde dat hij wilde remmen voor het oranje licht en de controle over het stuur verloor. De wagen was beginnen slippen en kwam tot stilstand tegen de betonblok. Er waren verschillende vrienden van de bestuurder aanwezig, maar die verklaarden niet in het voertuig te hebben gezeten. De melder van het ongeval sprak echter wel over passagiers in de wagen. De bestuurder kon enkel een voorlopig rijbewijs voorleggen. Daarmee mocht hij niet op vrijdagnacht rijden en geen passagiers vervoeren.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.