Winkeldieven verwonden kassierster

In een supermarkt op de Bredabaan werd door het personeel een winkeldief betrapt aan kassa. De man wilde enkele producten afrekenen, maar het oog van de medewerkster viel op enkele tassen met koopwaar die hij niet ter betaling had aangeboden. Toen de man hierop werd aangesproken duwde hij de kar weg en wilde hij ontsnappen. De kassierster probeerde de man tegen te houden, maar werd door de agressieve dief verwond. Tijdens de schermutseling vielen verschillende, vermoedelijk gestolen, zaken uit de jas van de verdachte. Uiteindelijk kon het winkelpersoneel de man staande houden. Er werd echter ook melding gemaakt van een handlanger die via de parking probeerde te vluchten. Een getuige wees de man aan, de politie kon hem uiteindelijk ook vatten. In de winkelkar van de verdachte vond de politie ook nog een tas met dubbele bodem. Beide mannen bleken illegaal in ons land, één van hen was gekend als veelpleger. De twee werden gearresteerd voor verder onderzoek.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.